Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Cosmetisch herstel

Vos Car Care is specialist op het gebied van lakherstel. Het matteren, compounden en polijsten van de lak is een specialistisch werk wat adequaat uitgevoerd dient te worden. Door het renoveren van de lak zullen 70 tot 90% van de imperfecties verdwijnen en een prachtige glans achterblijven. 

Hoe werkt een polijstbeurt?

Als u besluit om uw auto door ons te laten poetsen, zorgen wij er eerst voor dat uw auto grondig wordt gewassen en al het vuil wordt verwijderd. De auto wordt met de hand gewassen om zo krassen (die ontstaan bij een wasstraat) te voorkomen. Ook wordt vliegroest, teer en boomhars van de lak verwijderd.

Na het wassen wordt de lak van uw auto in meerdere stappen hersteld om zo alle krassen en doffe plekken uit uw lak te verwijderen. Nadat de eerste compound stappen de oneffenheden in de blanke laklaag hersteld hebben, wordt de lak in meerdere stappen gepolijst om de auto een prachtige glans te geven. Voor het polijsten van uw auto gebruiken wij enkel de beste innovatieve apparatuur, zoals de nieuwste Rupes machines en verschillende high-end producten.

Wij werken samen met gerenomeerde herstel en spuitbedrijven. Zo kunnen we uw auto op aanvraag een echte cosmetische renovatie geven, waar uitsluitend gepassioneerde professionals aan mee werken. 

Het cosmetisch renoveren van uw geliefde auto is onze passie, voorafgaand vindt er goed overleg plaats zodat wij u duidelijk mee kunnen nemen in het proces en u niet voor verrassingen komt te staan.

Ben u geïnteresseerd in een polijstbeurt voor uw auto? Kom dan gerust een keer langs bij ons pand in Dordrecht voor een bakje koffie en advies op maat. U kunt ons uiteraard ook bereiken via: 06-28118757 of stuur een mail naar: info@voscarcare.com

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren