Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Keramische Coating


In het verleden werd een traditionele auto Wax gebruikt om de lak van een auto te beschermen. Tegenwoordig zijn er betere methoden om de lak, velgen, ramen, interieur en plastic delen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, de Keramische Coating.  
Vos Car Care is gespecialiseerd in het verzegelen van uw auto met behulp van hoogwaardige Keramische Coatings. Een Keramische Coating is een duurzame laag welke zich door een chemische (cross Linked) reactie hecht aan het oppervlak en zo bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. De Keramische Coating vult microscopische oneffenheden in de lak waardoor er een vlak en spiegelglad oppervlak ontstaat.  


Hoe werkt een Keramische Coating? 

Een vluchtende drager wordt gebruikt om een mengsel van polymeren en SiO2 (Silicium  
Dioxide) te dragen. Bij het aanbrengen ontstaat er een chemische reactie waarbij de vluchtende stof verdampt, het polymeer/keramisch mengsel uithardt en een verbinding aangaat met de laklaag waar het mee hecht. Hiervoor is het zo cruciaal dat de lak in perfecte conditie is of wordt gebracht, anders kan het product niet goed hechten met de laklaag. Er blijft een ontzettend glanzende, harde, gladde, en duurzame laag op de lak achter.  
 
Naast het beschermen van de lak heeft een Keramische Coating meer aangename kenmerken. De coating voorziet de lak van zelfreinigende eigenschappen waardoor de auto gemakkelijk schoon te maken is en vuil zich minder goed hecht aan het oppervlak. De Keramisch Coating beschermt tegen lichte gebruikssporen zoals swirl marks en geeft een prachtige glans. Door de chemische reactie tussen de hoogwaardige Keramische Coating en het oppervlak blijft de coating 3 tot 5 jaar zijn werk doen, afhankelijk van de hoeveelheid afgelegde kilometers en de manier van onderhoudt.  
 
 
De voordelen op een rijtje: 
- De auto krijgt een uitzonderlijke glans  
- Duurzaam, een hoogwaardige Keramische Coating is minstens 3 jaar werkzaam 
- Uw auto is gemakkelijk schoon te maken & blijft langer schoon 
- Geeft de lak extra hardheid, wat voor lichte kras werende zorgt  
- Beschermt de lak tegen chemicaliën en invloeden van buitenaf 
 
 

Wat kost een Keramische Coating?

Bij een Keramisch Coating bepaalt de voorbereiding het eindresultaat. Bij Vos Car Care wordt de lak eerst geheel gematteerd en gepolijst tot in perfectie alvorens we de lak zullen behandelen met een Keramische Coating. Wel hebben we verschillende Keramische Coatings beschikbaar, met verschillende eigenschappen en standtijden. Neem gerust contact op om vrijblijvend advies op maat te verkrijgen over de verschillende mogelijkheden, wij staan graag voor u klaar.

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren