Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Auto Reinigen 

Uw auto wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals vuil, vliegroest, boomhars, teer en vogelpoep. Om uw autolak in goede conditie te houden is een regelmatige wasbeurt van groot belang. 

Vos Car Care heeft jarenlange ervaring in het reinigen en detailen van auto's. Wij wassen auto's uitsluitend met de beste producten en op de meest veilige manier, om zo uw autolak perfect schoon te maken en vrij te houden van krasjes. Naast de Hand Carwash zorgen wij er ook voor dat het interieur van uw auto weer in topstaat verkeerd.

Hand Carwash 

Bij Vos Car Care wassen wij uw auto met de hand, voor elke auto worden schone microvezel sponsen en meerdere emmers gebruikt, om zo krassen en beschadigingen te voorkomen. Bij het wassen van uw auto maken wij gebruik van de beste wasproducten en reinigings technieken, zo verwijderen we vuil, vliegroest en overige invloeden van buitenaf. Naast het wassen van de auto worden de velgen ook grondig gereinigd met hoogwaardige en zuurvrije producten.

Interieur reiniging 

Heeft u vlekken, viezigheid of nare geuren in uw auto?  Voor de interieur behandeling van uw auto maken wij gebruik van een stoommachine in combinatie met professionele reinigingsproducten. Zo maken wij uw auto vrij van vuil en vlekken.

Heeft u last van vieze geurtjes (muffe lucht of rookgeur) in uw auto, dan kunnen wij deze ongewenste geuren verwijderen doormiddel van een interieur behandeling in combinatie met een ozon behandeling.

Leder behandeling

Lederen bekleding is een fraaie toevoeging aan uw auto. Leer is een natuurlijk product wat enig onderhoud vereist om mooi te ogen en te blijven. Om scheuren, verkleuring en dofheid te voorkomen is het belangrijk het leder regelmatig te laten behandelen. Vos Car Care gebruikt hier uitsluitend premium producten voor welke afgestemd zijn op het soort leder. Eerst reinigen we de lederen bekleding met hoogwaardig reinigingsschuim in combinatie met zachte borstels en microvezel doeken. Vervolgens behandelen we het leder met een voedende crème om het te beschermen tegen scheuren, dofheid en verkleuring. U kunt splinter nieuw leder ook met een speciale Keramische Coating laten behandelen om het vuil en vocht afstotend te maken. 

Zakelijke behandeling 

Het is uiteraard mogelijk om uw zakelijke auto’s/bedrijfsbusjes te laten wassen bij Vos Car Care. Wij zorgen ervoor dat uw wagenpark de gewenste uitstraling van uw bedrijf ondersteunt.

Wilt u uw auto laten reinigen? Neem gerust contact op via: 06-28118757 of stuur een mail naar: Info@voscarcare.com

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren